"A rasszisták rasszistáznak, saját rasszizmusukat takargatva és relativizálva."
Biztos, ami biztos alapon olvass utána a szakirodalomnak, ajánlom figyelmedbe az egyik vallási gyűjteményt, neeeem, nem a Koránt.

"Kérdés: ha Budapesten, a Ferenciek teri buszmegállóban robbantgatnának, vajon mi szó nélkül hagynánk? Eltűrnénk, ha egyik kisebbségünk a Dunába akarna szorítani bennünket, arra hivatkozva, hogy ők előbb voltak itt?"
Álljon meg a menet! A palesztinok akkor lettek kisebbség, amikor a zsidók beköltöztek. És a kiszorítósdit sem ők kezdték. És igen, ha ide is olyan nagyarányban költöznének, majd bezárnának mondjuk Szabolcsba, akkor igen, én is robbantgatnék a Ferenciek téri buszmegállóban.

10 év alatt sikerült egy egész törvényt átvinni? Az komoly teljesítmény. S nem ám a zsidó egyetemre veszünk fel arab tanárokat, hanem egy új intézményt hozunk létre. Hmmm... Látszatintézkedés?

Szerző: tyrker.hun  2010.06.24. 10:00 Szólj hozzá!

Címkék: arab zsidó palesztin kosersrác pestipeti

A bejegyzés trackback címe:

https://alternativnezopont.blog.hu/api/trackback/id/tr752103396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása