Ismét pestipetinek, csak igy gyorsan:

Persze,  es az egeszrol Hitler tehet.  Az irasod logikailag inkozekvens, idorendben helyezed ez az esemenyeket, egymas kovetkezmenyeikent felvazolva(pedig nemelynek koze sincs a masikhoz), arrol nem beszelve, hogy egy-ket dolgot kihagysz, mint ahogy mar megszoktuk. Hianypotlaskent megemlitenem:

A III. birodalom hadseregeben voltak fekete onkentesek, mert tele volt a bakancsuk az angol/francia hatalommal. (Ahogy Muzulmán Waffen SS hadosztaly is letezett, sőt ők a horvat usztasakkal karoltve harcoltak, de ez nem ide tartozik.)

"Sajnos a gettók nem tűntek el a nácizmussal. Sőt, az apartheid vezetői ihletett merítettek az nácik módszereiből."
Mar a II vh elott is szar volt Dél-Afrikában, csak nem nevezték apartheidnek. (A koncentracios tabor mufajat is az angolok hoztak letre, talald ki, hogy hol. Segítek: DAK) Gettokat meg nem letrehoztak, hanem feher embernek nem volt gusztusa kozejuk koltozni.
Amennyiben egy oran belul "elfelejted" moderalni a hozzaszolasomat, trackback-elem, a cigányfocis bejegyzesednel volt mar ra pelda.

Szerző: tyrker.hun  2010.06.03. 08:31 Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: afrika néger kosersrac pestipeti

A bejegyzés trackback címe:

https://alternativnezopont.blog.hu/api/trackback/id/tr432052654

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Dél-Afrikáról 2010.06.07. 03:50:09

Kissé rendhagyó témát választottunk mára, okkal. „Historia est magistra vitæ” (Cicero). Dél-Afrika valódi történetét mindannyiunknak ismernie kell, hogy nota bene, láthassuk mit művelhet egy gyönyörű országgal egy sátáni eszme, amely mint egy vírus E...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása